18-12-12

17 arrestaties op KLM-vlucht nadat Schotse dronkaards stewardessen bepotelden

Een vlucht van een KLM-toestel tussen Glasgow en Amsterdam is helemaal uit de hand gelopen. Een groep Schotse amokmakers had al stevig gedronken in de bar van de terminal in Glasgow, maar werd toch op de vlucht gelaten. Daar ging het van kwaad naar erger, toen 'The Bundy Boys' eerst beledigende liedjes begonnen te zingen, vervolgens de stewardessen bedreigden en zelfs bepotelden. De luchthavenpolitie van Schiphol werd meteen gealarmeerd en bij aankomst werden 17 arrestaties verricht. Drie Schotse dronkaards werden aangeklaagd voor seksuele agressie.

Schotten hebben natuurlijk een kwalijke reputatie op het gebied van te veel alcohol drinken, maar dit zootje ongeregeld maakte het helemaal te bont. Het was al heel merkwaardig dat de zogenaamde 'Bundy Boys' toegelaten werden op de KLM-vlucht, want ze hadden zich al stevig lazarus gezopen in de bar van de luchthaven van Glasgow.

Gore liederen
Eens de vlucht van de grond was, liep de toestand stelselmatig verder uit de hand. In eerste instantie waren de dronken Schotten enkel maar luidruchtig aan het zingen, al ging het wel om gore liederen. Vervolgens werd de groep ook agressief en daarom besloot de bemanning de luchthavenpolitie van Amsterdam al te verwittigen. Gelukkig ging het maar om een korte vlucht. Toch werd het helemaal te gortig, toen drie zatlappen stewardessen begonnen te bedreigen en bepotelden.

750 euro boete
Bij aankomst op Schiphol werden liefst 17 Schotse amokmakers gearresteerd. "Drie van hen werden minstens voor enkele dagen opgesloten wegens ernstige aanklachten zoals het bedreigen van de bemanning en aanrading na het intiem aanraken van stewardessen", zegt Martijn Peelen van de Nederlandse Militaire Politie. "De 14 anderen kwamen ervan af met een boete van 750 euro. Sommigen betaalden die, anderen niet en zullen binnen enkele weken ook voor de rechter moeten verschijnen."

Bron : http://www.hln.be

12:23 Gepost in Reizen | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.