18-12-12

17 arrestaties op KLM-vlucht nadat Schotse dronkaards stewardessen bepotelden

Een vlucht van een KLM-toestel tussen Glasgow en Amsterdam is helemaal uit de hand gelopen. Een groep Schotse amokmakers had al stevig gedronken in de bar van de terminal in Glasgow, maar werd toch op de vlucht gelaten. Daar ging het van kwaad naar erger, toen 'The Bundy Boys' eerst beledigende liedjes begonnen te zingen, vervolgens de stewardessen bedreigden en zelfs bepotelden. De luchthavenpolitie van Schiphol werd meteen gealarmeerd en bij aankomst werden 17 arrestaties verricht. Drie Schotse dronkaards werden aangeklaagd voor seksuele agressie.

Schotten hebben natuurlijk een kwalijke reputatie op het gebied van te veel alcohol drinken, maar dit zootje ongeregeld maakte het helemaal te bont. Het was al heel merkwaardig dat de zogenaamde 'Bundy Boys' toegelaten werden op de KLM-vlucht, want ze hadden zich al stevig lazarus gezopen in de bar van de luchthaven van Glasgow.

Gore liederen
Eens de vlucht van de grond was, liep de toestand stelselmatig verder uit de hand. In eerste instantie waren de dronken Schotten enkel maar luidruchtig aan het zingen, al ging het wel om gore liederen. Vervolgens werd de groep ook agressief en daarom besloot de bemanning de luchthavenpolitie van Amsterdam al te verwittigen. Gelukkig ging het maar om een korte vlucht. Toch werd het helemaal te gortig, toen drie zatlappen stewardessen begonnen te bedreigen en bepotelden.

750 euro boete
Bij aankomst op Schiphol werden liefst 17 Schotse amokmakers gearresteerd. "Drie van hen werden minstens voor enkele dagen opgesloten wegens ernstige aanklachten zoals het bedreigen van de bemanning en aanrading na het intiem aanraken van stewardessen", zegt Martijn Peelen van de Nederlandse Militaire Politie. "De 14 anderen kwamen ervan af met een boete van 750 euro. Sommigen betaalden die, anderen niet en zullen binnen enkele weken ook voor de rechter moeten verschijnen."

Bron : http://www.hln.be

12:23 Gepost in Reizen | Permalink | Commentaren (0)

10-12-12

Man opent tijdens opstijgen deur vliegtuig, en springt op de tarmac

images.jpgOp de luchthaven van Pisa is zondagmorgen een vreemd incident gebeurd. Een passagier van een opstijgend vliegtuig opende plots de deur. De dolleman kroop op de vleugel en sprong vervolgens op de tarmac.

Niet alleen de totaal verraste andere passagiers van de vlucht naar het Siciliaanse Trapani, maar ook de brandweerlui van de luchthaven zagen de vreemde scène zich voor hun ogen afspelen. De veiligheidsdiensten van de luchthaven konden de man meteen overmeesteren. Hij zou niet zwaargewond zijn geraakt bij zijn vreemde actie. Mogelijk was de man geestesgestoord. Het vliegtuig is met een uur vertraging vertrokken.

Bron: http://www.hln.be

20:20 Gepost in Reizen | Permalink | Commentaren (0)

09-12-12

Politiehelikopter blaast ree van het ijs.

polizeihubschrauber.jpgDe Duitse politie heeft zich van zijn diervriendelijkste kant laten zien. Ze hebben een ree van het ijs gered door het dier met een helikopter naar het land te blazen, zo schrijft de Duitse krant Frankfurter Rundschau.

De politie van het Duitse plaatsje Süsel, in de deelstaat Sleeswijk-Holstein, kreeg gisteren een melding over een dier in nood. Een ree was vastgeraakt op het ijs van de Süseler See. Het ijs was te glad en het dier zakte telkens door zijn poten.

Reddingswerkers trokken naar het meer om het dier uit zijn benarde situatie te bevrijden, maar durfden zelf het ijs niet op omdat ze vreesden dat het te dun was. Ze overwogen om de ree uit zijn lijden te verlossen door hem vanaf de oever neer te schieten. Maar ook dat bleek geen optie omdat de kogel mensen aan de andere kant van het meer kon raken.

De politie stond op het punt om de ree dan maar aan zijn lot over te laten, toen de oplossing letterlijk vanuit de lucht gevallen kwam. Een politiehelikopter die op weg was naar zijn thuisbasis in Fuhlenhörn vloog toevallig over. De piloten boden aan om te proberen het dier te redden.

Door slim met de helikopter te manoevreren, slaagden de piloten erin de ree naar de oever te blazen. Het dier ging er als een pijl vandoor.

Mensensmokkelaar opgepakt op Brussels Airport

30718561b.jpgOp de luchthaven Brussels Airport is zondagvoormiddag een man opgepakt die een groep vreemdelingen zonder papieren het land probeerde binnen te smokkelen. De man fungeerde als begeleider van vijf Indiërs die niet de juiste papieren hadden om België binnen te mogen.

 

Het hele gezelschap werd door de luchtvaartpolitie tegengehouden toen ze zondag rond 10.30 uur op de luchthaven aankwamen. De begeleider is opgepakt en zal voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter. Dat meldt het Brusselse parket.

Bron : http://www.vandaag.be/

21:00 Gepost in Reizen | Permalink | Commentaren (0)