25-02-13

Wat als een Chinese functionaris zijn vlucht mist?

Wat gebeurt er wanneer een Chinese regeringsfunctionaris zijn vlucht mist? Hij ontsteekt in toorn en koelt zijn woede op al wat hij te pakken krijgt. Computers, telefoons en luchthavenborden moeten er stuk voor stuk aan geloven.

De man, later geïdentificeerd als Yan Linkun, een lid van China's gouvernementele adviesraad CPPCC, geniet eerst nog uitgebreid van zijn ontbijt samen met zijn echtgenote nadat het koppel vliegtuigtickets heeft gekocht op de luchthaven van Kunming.

Maar beiden gaan zodanig op in hun ontbijt dat ze de oproep om te boarden niet horen. Wat er vervolgens gebeurt, wordt vastgelegd door de bewakingscamera. Yan Linkun probeert in eerste instantie de toegangsdeur naar het tarmac te forceren maar dat mislukt. Dan werkt hij zijn frustratie uit op het toetsenbord, dat hij uiteindelijk tegen de grond smakt. Dan volgen de telefoons.

Nog niet tevreden met de schade die hij aangericht heeft, grijpt hij een bord en smijt het tegen de toegangsduur. Tijdens de tirade verzamelen leden van de security aan de gate maar zij durven duidelijk niet in te grijpen.

Bron: http://www.hln.be

De commentaren zijn gesloten.